Z života signály.cz life

I tohle je Life

25. 11. 2012 19:27
Rubrika: Celý life

Life.. to slovo už samo o sobě je plné života.

V našem případě to je i fyzické vyjadření tohoto slova, ve spojení se signáláckým privátem, kde tu spolu pohromadě žije tolik lidí. Tady prostě musí být živo a veselo. A taky tomu často tak bývá. Věřím, že nějaký článek z posledního čtvrtečního večera tu na sebe nenechá dlouho čekat.

Ale o tom já psát nechci.

Těžko uvěřit, že tu může být taky smutno a prázdno. Většinou je to proto, že většina obyvatel odjede do svých domovů, strávit čas volna, čas prázdnin, se svými blízkými. Třeba i o víkendech. Zrovna nedělní odpoledne je tomu příkladem..

Ale někdy je to i během týdne, kdy se všichni rozutečou za svými studijními povinnostmi, nebo jen chtějí čas strávit i s jinými přáteli, či utíkají sedmimílovými korky, nebo si jen vychutnávají mnoho akcí, které Brno nabízí.

Nicméně Life, zůstává "domovem" i nadále. Může to být, i takový maják v bouři, který ukazuje směr, když není vidět na cestu. A domov to je místo, kde vás mají rádi. A to i přes vaše chyby a nedostatky. Místo, kde vám pomohou a poradí nebo si s vámi jen tak popovídají. Místo kam se člověk může utéct, když mu není zrovana do zpěvu. Místo, kde se každý snaží udělat aspoň něco co je v jeho silách a možnostech pro ty ostatní. A já věřím, že je to místo, kde sídlí Bůh.

Myslím, že každý z nás, co prošel a projde tímhle místem, tímhle společenstvím na ně bude navždy vzpomínat.

Zobrazeno 1427×

Komentáře

herby

Dneska dopoledne jsem si říkal, že na lifu je docela dobře, i když je tam člověk sám... pohodička, klídeček :)

ObiSkyWalker

@herby: ...Internet frčí :-)

Renata Svobodová

Já mám ráda obě formy života na lifeu: ruch, hafo lidí, smích i občasné bouřky + klid, ticho, hodně prostoru... Pamatuji si, že jednou tu bylo ve čtvrtek asi 25 lidí a v pátek večer jsme tu byli jen dva. :)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka