Z života signály.cz life

Prosincové novinky z lifu

3. 12. 2014 16:44
Rubrika: Celý life | Štítky: Life , plife , advent

Čas adventu, čas ke změně

Od září uteklo spoustu času a frekvence nových článků na lajfím blogu je téměř ve shodě s frekvencí spojů včerejší sněhem ochromené MHD. 

A proč s tím něco neudělat třeba teď, když nám začal advent. Kdy už konečně máme obyvák uklizen a uspořádán bez rušivých kusů nábytku. V kuchyni konečně přibyly očekávané šuplíky a na kamnech se nám začíná místo věčného nepořádku rozrůstat betlém.

Ani se středečními večery to nebylo úplně nejslavnější, ostatně i dnes, pokud někdo příjde, bude uhostěn jen skromnou večeří a programem vlastní inspirace. Nicméně přeci jen nás do konce roku ještě čeká pár akcí.

 

Jak žít s lifem v prosinci

Jarmark na s.life (středa 10. 12. 2014)

Když letos není možnost řemeslných dílen na Zelňáku, proč této tématice nevěnovat jeden společný večer na lifu. Nezoufejte ani, pokud nejste příliš zruční. Možnost zaplňit alespoň žaludek něčím teplým a voňavým je pro každého.

PODROBNOSTI AKCE

 

Tradiční advénoční večeře (středa 17. 12. 2014)

Tento večer se společně sejdeme ke společné štědroadventní večeři. Na pár hodin se přeneseme do atmosféry vzájemného obdarování. A možná příjde i ...

PODROBNOSTI AKCE 

 

 

PAK SAMOZŘEJMĚ ŽIVOT NA S.LIFE NA PÁR DNÍ UTICHNE

TO KDYŽ SE OBYVATELÉ ROZJEDOU DO SVÝCH DOMOVŮ

 

Nicméně, ne na dlouho:

Silvestr na s.life 

Po tuším tříleté odmlce jsme se opět rozhodli uspořádat společný silvestr. A zváni jsou samozřejmě i všichni více-méně pravidelní účastníci čtředečních večerů i ostatní příznivci lifu.

K programu lze říci s jistotou, že bude možnost mše na konci či začátku roku, společného oběda, večeře, snídaně. Hraní deskovek, provozování outdoorových zimních aktivit či cokoli dalšího si vymyslíme.

PODROBNOSTI AKCE

 

Čas adventu, čas zápočtů a zkoušek

Závěrem snad zbývá popřát hodně zdaru a sil nejen při plnění všelijakých studijních povinností, ale i při dohánění dosud neuskutečněných letošních předsevzetí. 

PS. "Čas už je blízko" ;)

 

 

Zobrazeno 1930×

Komentáře

Libor-PJ-Talaš

doplněny odkazy ke zbývajícím akcím

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka