Z života signály.cz life

Westernový večer

27. 11. 2011 20:16
Rubrika: Celý life | Štítky: Life

Jak možná víte, ve čtvrtek proběhl na lifu Westernový večer. Nutno říci, že se povedl - vyberme z reakcí účastníků: "Děcka, náramně jsem se bavila :)" nebo "Na příštím plese signálů může mít life & příznivci předtančení ve stylu country. :))" a také "Chtělo by to ještě párkrát potrénovat ;)" či příznačné "Jen ti koně chyběli.".

Ale jak to bylo od začátku?

Protože i odpadlík občas zajde do kostela, začali jsme mší svatou v komínském kostele, po které už jsme se přesunuli do nedalekého saloonu Life. Sešla se opravdu vybraná společnost -  vskutku jak na divokém západě - a vedle cow-boyů a vyšňořených dam mezi nás zavítala i dcera indiánského náčelníka:)

Jak řekl jeden mladý šohaj (pardon, vlastně pistolník), s plným žaludkem sa přeci lepší umírá. Proto jsme i my usedli ke stolu a posilnili se výborným gulášem (jestli byl opravdu z bizona, na to se musíte zeptat mioana;).  Poté už se rozpoutala pravá a nefalšovaná westernová vřava, při které vzduchem lítaly takové věci jako barely, dynamit či pivo, okolo uší nám hvízdaly kulky a banditi se jeden po druhém ubírali do věčných lovišť. Atmosféru plnou střelného prachu narušovali pouze tři odpadlíci hrající v ústraní mariáš. Ani ti si však nedarovali ani halíř (doslova) a tak se  například dozvěděli, že jeden z nich nemá srdce (doslova), že tři a tři a dva přece nebývá osm a že když na otázku 'Hra?' řeknete 'Dobrá', vůbec nechcete hrát. (O těch, kteří na tutéž otázku odpověděli 'No nic moc, nezahrajem si radši poker?' taktně pomlčíme.)

Jak už to tak bývá, každá přestřelka jednou skončí. Ta naše nebyla výjimkou. Všechno, co šlo, jsme odsunuli ke stěnám, čímž vznikl improvizovaný taneční parket. Podle hesla 'Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina' jsme se s radostí a vervou pustili do tance. (Tu vervu určitě poznal i pan domácí bydlící o patro níž...) Za doprovodu nejlepších hitů country jsme se naučili několik tanců v kruhu i řadách. Pravda, občas bylo trochu těsno, ale to jen dotvářelo pravou západní (pozn. překladatele: westernovou) atmosféru.

Na závěr večera jsme se ztišili při společné modlitbě a pak už jsme s přáním dobré noci postupně odcházeli do svých vigvamů.

Zobrazeno 1447×

Komentáře

bozoe

dobre vy ;)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka