Z života signály.cz life

Absence spotřebiče

30. 10. 2011 23:06
Rubrika: Celý life

Jako jedna z nových spolubydlících mám dnes tu čest poprvé napsat pár řádků o tom, co se na life děje. Svoje povídání začnu trošku netradičně a obšírně.

Vy, kteří jste někdy na life byli, jste jistě, stejně jako já, ocenili vybavenost našeho bydlení. Vezměte si třeba takovou myčku. Ikdyž se dá říct, že je v dnešní době skoro v každé domácnosti samozřejmostí, mě osobně překvapilo, že nechybí ani zde. Máme tu i poměrně běžné spotřebiče jakou je rychlovarná konvice (ikdyž po Verčině odchodu, kdo ví :)), mikrovlnku, toustovač, lednice, žehličky, sporák, troubu atd. Ale přesto tu něco chybí a ukázalo se, že vlastně i schází.

Jsou tomu asi tři týdny, kdy nás na life přišla navštívit jedna z bývalých nájemnic, říkejme jí třeba Ester:) Při své návštěvě nám sdělila, že za pár týdnů má jít ve TV dokument o její rodině. Snad všechny, kteří byli v tu chvíli přítomni v naší obývákokuchyni, byli touto zprávou přímo nadšeni. Den, kdy se má vysílat tento dokument, opět si zvolme pro lepší názornost nějaké jméno, tak třeba Rodinné křižovatky „Jen tak v Bruselu“, je čtvrtek 3. 11. 2011 v 16:20. Ha! Je to čtvrtek a jak všichni víme, čtvrtky zde jsou tematické a byla by tu jistá možnost mít čtvrtek na téma Esterčina rodina. Ale k tomu by byla potřeba jistá věc. Ano ti rychlejší z vás jistě pochopili. Na life prostě není televize!

Proto je následující čtvrtek na téma Ostravský večer, viz pozvánka na tento čtvrtek (OSTRAVSKY!!! Večer)

P.S: Kdo z vás si teď láme hlavu nad tím, jak mi chudáci lajfáci zhlédneme tento dokument, věřte, že se na něj podíváme zpětně. Díky našemu milovanému internetu, který na lifu hojně využíváme. Ať žije rychlé připojení :)

 

 

Zobrazeno 1856×

Komentáře

Libor-PJ-Talaš

ps. na konci 7. minuty asi 10ti sekundová reklama na signály :)

ObiSkyWalker

@lpjbtalas: A na Ubuntu taky :-)

Zobrazit 11 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka