Z života signály.cz life

Zajímá vás kritika lifu?

6. 12. 2009 23:59
Rubrika: Celý life

Znáte ten pocit, když musíte něco vymyslet a vůbec nemáte inspiraci? No, člověk se s tím prostě musí nějak poprat a ono ho třeba i nakonec něco napadne. :-) Nevím, jestli to platí obecně nebo jestli jsem neobvyklý případ, ale i kdybych na to měl dva měsíce, dělám všechno poslední den. Sice si během daného období začnu pomalu připravovat nápady a potřebné věci, ale dokončuji vždy za pět minut dvanáct (nebo častěji pět minut po dvanácté).

Procházel jsem si tento blog a přemýšlel, co tu ještě schází a co by se sem hodilo. Všiml jsem si, že většina článků působí vtipně a velmi pozitivně. Je tedy life virtuálně popisován v růžovém světle? Nechtělo by to nějakou změnu a trochu ho „očernit“? Vždyť přece nic nemůže být jen skvělé, ne?

Obávám se, že teď pesimistickou část čtenářů zklamu, ale náš life je opravdu super. Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nějak mě nenapadá nic, co bych mohl kritizovat. Prostě nenajdu nic tak závažného, aby to stálo za zmínku. No, třeba dalšího pisatele něco napadne, ale já zůstávám u chvály.

A aby tento článek nebyl tak suchý, přidávám jako bonus vlastnoručně vytvořenou osmisměrku. Je to takový marketingový tah pro zvýšení návštěvnosti. Všechno musí být přece lepší s osmisměrkou. :-) A také ji sem umisťuji proto, že jsem zvědav, jak jí budete na monitorech luštit. Zajímá mě, jestli se o to vůbec někdo pokusí. :-)

 

 

Zobrazeno 4321×

Komentáře

HejTi

Hezky, Ty! :o) Mám to! :o)

estralota

Já už taky :o)

Radio

Hmm mám teď počmáraný monitor :( , ale dík :-P

katerzina

Fajn, ty Jožine, naučíš mě je vymýšlet?

herby

Jak? Samozřejmě v graf. editoru :)<br />
<br />
Není tam nota navíc? ;)

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka