Z života signály.cz life

Hláška nad hlášky...

29. 10. 2008 0:58
Rubrika: Doupě

Na signály life máme přibližně každý večer modlitbu. Ta dnešní byla spojena i se sýrovou společnou večeří, kdy každý něco donesl a všichni se najedli :-)

Po večeři přišlo na řadu samozřejmě mytí nádobí. Nejdřív jsem začala mít já, ale po Obiho reklamaci, že to je špinavý, jsem to vrazila do ruky samotnýmu Obimu :D Utírání se iniciativně chopil Ondra... A my (Kateřina, HejTi a já) jsme jen přihlíželi :-) Klukům to šlo fakt hbitě... A pak přišla ta hláška večera :-)

Jeden z kluků měl v ruce čistý talíř a nevěděl kam s ním, a tak se zeptal druhýho. A odpověď mě fakt dorazila. Prý: "Nevím... Tak založ novej sloupec v tabulce." No prostě... Bydlet s programátory člověka obohacuje a rozšiřuje mu obzory :D

PS: těch hlášek začíná být víc, měli bysme je začít psát :D

 


Aktualizace 3.4.2009:

Při povídání po večerní modlitbě probírají Obi s HejTim osobnosti českého internetu, u jedné se pozastaví a zeptají se přítomných holek, zda dotyčného také znají. Děvčata s nechápavým pohledem zakroutí hlavou na znamení, že nejsou moc v obraze. "Já zase neznám lidi ze středověku...", opáčí Obi.

Zobrazeno 2713×

Komentáře

majkiii

Obi: Tys byl doma ;-) Jinak, uznávám, Tvůj stůl byl velmi zajímavý :D

majkiii

solipso: šak já jsem mu to věřila! Proto dostal jar a houbu on a já se šla flákat :D

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka