Z života signály.cz life

Májový výkvět s.life

11. 5. 2015 13:27
Rubrika: Celý life | Štítky: Life , plife , Hrozen , komín

Jaro je v rozpuku, a pomalu přechází do léta. Bázén na zahradě už má téměř příjemnou koupací teplotu a i mezi obyvateli našeho privátu začínají po období individuálních akademických bojů rozkvétat širší společenské interakce.


Cestopisné vyprávění dobrodruha Tomáše o jeho cestě do Afriky a zase zpátky už sice nestihnete, ale nemusíte se bát. Nebyla to poslední věc, která se v květnu na lifu odehraje. A dejte si pozor. Ne vždy to bude ve středu a ne vždy to bude na lifu;)

Už v tomto týdnu proběhne již druhý ročník lajfácké směny oblečení, obuvi či jiných produktů a služeb. Na Sekáčový večer jste zváni ve čtvrtek 14. 5. Vítány jsou samozřejmě i vaše věci, které vám třeba už jen zabírají místo ve skříni. A pokud se obáváte o obsah vaší peněženky, nezoufejte. Prostředí je výrazně nakloněno i barterové směně. Co si vybavuji z minula, tak to tuším byla například sukně za domácí chléb.

Pokud by se vám chtělo do Komína i ve středu 13. 5., nabízí se koncert komínského uměleckého gymnázia, který proběhne v kostele sv. Vavřince po večerní mši svaté.

V následujícím týdnu se chystáme prověřit, zda konstrukce komína zahradního grilu neutrpěla přez zimu nějaké závažné škody. Dobrovolníci ochotní testovat pokrmy tímto způsobem připravené jsou zváni na Večer májových ohňů, tradičně ve středu 20. 5. A nesmím opomenout, že už nyní bazén láká příznivými 25 stupni. Takže krom připravených chuťových pohárků neopomeňte přibrat i plavecký úbor.

Poslední májové úterý zavítá do Brna křestanská hudební skupina z dalekého severu s názvem více než příznačným pro danou oblast ;)  Koncert proběhne v úterý 26. 5. Nikoli v Komíně, ale v prostorách salesiánského střediska v Líšni. Spolu s ostatními obyvateli s.life vás zveme i na připravované posezení se členy, které bude následovat. Přijďte zjistit nakolik může být večer Hrozný, když uslyšíte zpívat Hrozen v lisu Líšni.

Závěrem snad zbývá jen popřát hojnost slunečných květnových dní. A pokud si budete chtít na chvíli odpočinout od akademického či profesního zápolení, zastavte se třeba u nás v Komíně.

Zobrazeno 1863×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka