Z života signály.cz life

Vláda a puč na lajfu aneb Z černého deníčku krále Liborslava

20. 1. 2014 21:03
Rubrika: Celý life
Oznamuje se, že náš milý vedoucí domu, šéf lajfu a milovaný vládce, má nyní v rukou nejen moc (zákonodárnou, soudní i výkonnou), nájemné a klavír, ale nyní i trůn, korunu, žezlo a jablko (trochu nahnilé, ale dá se). V jeho zájmu doufejme, že zná rčení "pýcha předchází pád", jelikož naši technici tvrdí, že kdo by se na trůn posadil, utrží pár ran a zkáza samotného trůnu bude veliká.  
 
 
 
 
 Shodou okolností v tentýž den, kdy se na území lajfu objevil trůn krále Liborslava, proběhl na našeho vládce nenadálý útok. Byl popadnut za ruce a nohy a byl mu dán hobl o jednu z pohovek. Hoblující ovšem rychle přestali vysílením (podle našich informací Libor přes Vánoce nemálo přibral..). Co se týče škod - hoblovanému se nic nestalo, zato pohovka byla během incidentu přemístěna o více než půl metru jinam (nepomohl ani za ní stojící statečný stolek, který opírajíc se o ni snažil se ji udržet na místě). 
 Zda tento incident byl myšlen jako oslava hlavy lajfistátu, nebo naopak puč, nechám na posouzení milého čtenáře.  
 
Že se našemu mocnáři opravdu nic nestalo, snad dokazuje to, že na konci dne nám všem (ano i já tam byla.. dobré víno pila..) hrál na klavír jedna radost a asi nejlíp song "Život je jen náhoda, jednou jsi dole jednou nahoře....".
 
 
Zobrazeno 1720×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka