Z života signály.cz life

S.lípka 3

8. 4. 2013 0:00
Rubrika: Celý life | Štítky: seriózní plátek

S.lípka 3

Tradiční vydání dnes již seriózního zpravodajství z s.life

Zeman se na lifu učí breviář!
To, že umí modlitbu Otče náš, mohl tipnout kde kdo. Ale M. Zeman se na své duchovní cestě nezastavil a pokračuje studiem breviáře!
K tomu si přirozeně vybral jedno z nejúspěšnějších uskupení v oblasti výuky základů breviáře. Protože obyvatelé s.life jsou známí svou skromností, odměnou jim bylo vždy trochu dřeva, ke kterým M. Zeman tradičně přidal i několik slibů.

Odpuzující - s.life jede na perníku!
Redakce s.lípky se osobně zúčastnila známých čtvrtečních večerů, aby zjistila, co tam lidi táhne. Ani předchozí aféry však počestného redaktora nemohly připravit na takové odhalení - na s.life se nejen konzumoval, nýbrž i hojně vyráběl perník! Aby toho nebylo málo, na našeho redaktora byl vyvíjen (z vnějšího pohledu neviditelný, pro něho však nepřehlédnutelný) tlak, aby si dal perníku co nejvíce. Tudíž nestačilo, aby spotřeboval všechen matroš, který si byl nucen připravit. A tak, chudák, musel konzumovat i cizí perník. Není divu, že pak všude okolo viděl zvířátka...

Radakce: Máte pocit, že se na některé lidi Libor málo těší?
V tom případě si redakce připravila malý tip, jak sobě či jiným zvednout náladu. Zde https://www.signaly.cz/zapomenute-heslo do připravené kolonky vyplňte přezdívku budoucího šťastlivce, potvrďte, a pak už ho nechte si užívat radost z hřejivých slov.

V čem budou na jaře chodit hvězdy?
Jednotka rychlého módního nasazení s.lípka se nenápadně proplížila do prostor s.life. Měla obrovské štěstí, protože zastihla zdejší obyvatele tajně si připravující letošní garderóbu. Zde se můžete podívat na nejžhavější modely tohoto jara:

Sportovní sada Otužilec



Grilovačka za teplejších večerů



V žáru poledního slunce


Set Brusli a nezmrni

 

Horoskop
Letošní rok bude ve znamení surikaty, což může znamenat následující události:
Zima bude dlouhá, prezidentem se stane M. Zeman, papež odstoupí, nový papež bude František, císařem se stane Dominik.
Ostatní zahaluje mlha.

(*odpusťe, prosím, případnou neaktuálnost vize, naše astroložka předvídá vždy jen v prosinci a letošní číslo s.lípky má mírné zpoždění
**vědma se omlouvá za necelou předpověď a prosí obyvatele Brna Komín, aby si pálení koberců nechali až na lednové čtvrtky)

 

 

Zobrazeno 1584×

Komentáře

Renata Svobodová

"Jedno z nejúspěšnějších uskupení v oblasti výuky základů breviáře." - No já nevím, mě to trvalo tak 3 měsíce, než jsem si byla aspoň trochu jistá... :D
A Filip v žáru poledního slunce je perfektní! :)
Dominiku, díky za další vtipné číslo s.lípky. ;)

majkiii

:-D Zeman mě dostal :-D

barak

No nevím jak na Vás, ale na mě se Libor evidentně těší! (121x) :-) A to se dnes vidíme skoro pořád. Vážím si toho :-)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka