Z života signály.cz life

LajFitko

11. 12. 2012 0:25
Rubrika: Celý life

LajFitko

Vánoce sa blíží jak skřeti k Helmově Žlebu a s nimi aj kopa kalorií pod rouškou oblíbeného cukroví. Co tedy dělat, když si chcu ponechat postavičku jak lusk a zároveň aj přízeň drahých babiček? Recept je jednoduchý: po večerní modlitbě místo do postele zamířím k nejbližšímu kopcu a pod záminkou stavění největšího sněhuláka na světě s sebou vezmu aj partu kamarádů. (recept je převzán od Milana) :)

 

A co za aktivity sa pak nabízí? Inu, co vás v těch vašich hlavičkách napadne.

Nejdříve je třeba sa zahřát a pokud není po ruce nějaká ta "knížka", poslouží několik přesně mířených sněhových koulí, které už vás k tomu pohybu vyburcují. Doporučuji se také vybavit pěkáčem či jiným sněžným dopravním prostředkem. Je potom jen otázkou času, kdy vaše kolegy napadne, že jsou schopni konkurovat Dopravnímu podniku města Brna.

Jakmile vyběhnete (někteří vyjedou) nejbližší kopec, úsměvy se budou všem tetelit na ksichtech. Neváhejte, popadněte pekáč a nejsmělejšího člena skupiny s plnou vervou pošlete vstříc nižším nadmořským výškám. Pokud to přežije, není třeba otálet a můžete ho následovat - při jízdě dolů tak procvičíte hlasivky, někteří aj břišní svalstvo (TIP: Když sa člověk vymele správným způsobem, protáhne ho to líp než zkušená masérka) a při šplhání znovu hore pak posílíte aj ten zbytek. (TIP 2: slečnám doporučuji pohodlné spodní prádlo, nikoli tri niti...)

Cestou zpátky sa ještě hodí malá docvička aneb nechte sa táhnout kamarády na pekáči na sto možných aj nemožných způsobů. Zejména potěšující jsou polohy vestoje (mohou končit i bravurním kotrmelcem či piruetkou), dále pak kající se poloha na kolenou (pokud v duchu odříkáte nějakou tu přímluvu, tak to ani nemusí dopadnout tak zle) a v neposlední řadě poloha Superman na břiše (potřeba minimálně jednoho táhnoucího za ruku a jednoho, co drží ve vzduchu nohy). 

 

Meze sa tedy nekladou, tak neváhejte, vemte si příklad z lajfu a využijte zimního fitka, které je všude, kam sa člověk jen odváží podívat ;-)

Zobrazeno 1284×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka