Z života signály.cz life

Co bude dnes za LAJFí večer?

1. 11. 2012 10:26
Rubrika: Celý life

Tož to bych také rád věděl! A nejsu su si istý lesi to vúbec někdo ví. Vím enom, že Libor bude dělat guláš a to ně jako všeobecnému jídlorádovi tak nějak prozatým stačí. :) Tož jak by řekli stařeček Pagáč: "Nedá sa svítit". A kor dneskaj, kdy celý deň ščije jak z konve. 

Ej a už sa to stalo! Ej co sa nemělo stat. Ej ...

zdá sa ně že nám chybí chuť něco dělat, možná že aj z inspiracú je to horší. Ale dyž sa chce tak ide všecko. Pravda Matúšek od súsedú by včil dodali: "A bez Božího požehnání marné lidské namáhání." Šak má pravdu. Ale myslím si, že z Duchem svatým problém nebude a tož přemýšlám, co to herdek je, co člověka motivuje k tomu aby sa přemohl a udělal něco pro druhé navíc. Tož tak nějak sám od sebe, né jako povinnost ... ale z láskú. Šak nekdy už spíš ten volný čas co máme enom proklebetíme, namísto teho abysme si našli místo klebětění aspoň chvílu a spolu z nekým sa pustili do společné práce. Né enom vykládání ale aj společná práca hodně sbližuje!

Ej a už sa to stalo! Ej co sa nemělo stat. Ej ...

chodí k nám čím dál meněj nových ludí. A také ludí z venku co by tu nějaké ten program pro druhé připravili. Děcka nebojte sa, šak toto nám aj Jan Pevel druhé říkál. On teda říkál, nebojte sa a otevřete brány Kristu. Tož my říkáme, nebojte sa a dojdite! ... a kdo na to máte vlohy tož aj pro druhé něco připravte! ;-)

Ej a už sa to stalo! Ej co sa nemělo stat. Ej ...

kontakt s velkým centrem na signálech už také spíš odpočívá na šípkovém květu než by hořál na trnkovém špalku. Tak sa ně zdá, že tú zase chybí ten ludský kontakt takové to klebetění, a né enom zadávání úkolú, keré hoříjú. Šak optajte sa Tonky Masaříkovéj, tá by vám pověděla, že pro teho svojého udělá první poslední dyž jí poví jak moc ju miluje a dyž si na ňu aj přes svoju těžkú prácu udělá čas. Tá aj sama od sebe udělá věci, keré byste v životě nečekali. Třebas sa naučila vařit lokšovú polévku aj s knedlíčkama, dyž ví že to Laďa má rád. :)

Ej a už sa to stalo! Ej co sa nemělo stat. Ej ...

že sem tento článek, ej já měl dřívěj napsat. To sa vám přiznávám. Ej hledala sa ně ale těžko motivaca ... Původně sem si myslél, že napíšu článěk o svajbě Zdenky a Ondry, lebo jim to jako novomanželom moc sluší a je to důkaz teho, že na lifu žijú moc šikovní ludé. Dycky ale dyž sem začal psat, hodnotil sem spíš lajf a jeho vztahy než tú krásnú událost a tož snáď už sa včil aj teho článku o svajbě dočkáte! :)

Zobrazeno 1454×

Komentáře

herby

herdek? tož přindite na náštěvu ;)

HejTi

Moc už na čtvrtky nezavítám, ale když jsem ještě býval na lajfu, tak jsme několikrát řešili to, že když přijde někdo nový na čtvrtek a nikoho tam nezná, tak příště nepřijde, protože jsme se tam o něj moc nezajímali a místo toho jsme třeba povídali s našimi starými známými... Dál jsem si uvědomoval, že se často bavíme tak, že nám nově příchozí nemůže rozumět (zvlášť různé narážky na společnou minulost).

HejTi

No a jedna provokativní věc - čtvrtky mají jistou tradici, ale není nic horšího, než když se něco udržuje jen kvůli tomu, že to tak přeci vždycky bylo a že "je to přeci dobrý nápad". Občas neškodí něco zrušit, protože když něco končí, má prostor vzniknout něco nového. Neříkám, že ty čtvrtky udržujete jen z tradice, alespoň to tak na mě nepůsobilo, když jsem tam před 2 týdny byl, ale tenhle článek mi tak vyzněl.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka