Z života signály.cz life

Hromy blesky - boj o nudle

12. 3. 2012 16:37
Rubrika: Celý life | Štítky: nudle , anketa , Life

Chybí vám bulvární zpravodajství z lifu? pak čtěte dál.


Asi se málo modlíme (návaznost na https://life.signaly.cz/1203/lajfi-spolco) Protože dlohodobý střet několika kulturních prostředí dnes vyvolal téměř neočekávanou bouři.

Začal to pohledný mladý šohaj z oblasti jihomoravské tím, že se pustil do vaření polévky. Bral sice na vědomí instrukcí svojí galánky na tvorbu knedlíčků, která vzápětí odešla do školy, ale zbylý postup přípravy probíhal dle jeho úsudku pramenícího z bohatých zkušeností tvorby vývarů nad nimiž se olizují snad všichni kdo kdy ochutnali.

A pak to přišlo. Náš milý šohaj odešel do školy a o pár hodin později se navrátila jeho galánka. I když nevím, zdali tak nazývati děvčicu, tedy pardon, slečnu pocházející ze samotného středu oblasti středočeské.

A včem tkvěl problém? NUDLE. "Co to je. Co s těma nudlema udělal? Proč to nedal do polévky?" Ano, tyto nebo velmi podobné věty z úst zmiňované dívky odstartovaly v kuchyni živou diskuzi o tom jak kdo vaří nudle. U někoho je nemyslitelné vařit zvlášť, jinde zase to, nechávat je "kysnout" v polévce. Navíc z horlivosti diskuze lze vyvodit, že se jedná o velice závažný problém dotýkající se i partnerských vztahů.

A jak jste na tom vy?

http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=968019

 

http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=968022

Zobrazeno 2278×

Komentáře

majkiii

Já je teda vařím zvlášť, ale z důvodu toho, aby se ta polívka nezakalila :-D

Vojta Novák

A nechtěli byste udělat lajfí anketu jak na tom kdo je? Třeba by se na tom dala vypozorovat nějaká oblastní závislost...
PS: my vaříme zásadně v polívce ;-)

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka