Z života signály.cz life

Úvodník

25. 2. 2012 21:45
Rubrika: Vaříme s lifem

Vítám vás v naší nové lajfácké rubrice: "VAŘÍME S LIFEM". Nevím ještě jak často, ale čas od času se zde objeví nějaká ta receptura, podle které se můžete do vaření určitě pustit i vy doma. Toto všechno závisí nejen od kulinářských shopností jednotlivých členů našeho lajfího doupěte, ale taky na tom zda budeme chtět naše receptury sdílet. Né všecko sa totiž dá pustit do světa.

Na lifu totiž opravdu nejsme živi jenom modlitbou, ale živíme se prakticky vším co zůstane na lince nebo stole dél jak 20 minut. Bez cedulky: "NENÍ ERÁR" máte jistotu, že vaše jídlo už zaručeně nikdy více neuvidíte, natožtak ucítíte. Je to jednoduchý, ale hlavně velmi účinný systém, který zanechá vaši linku skoro pokaždé čistou a zbavenou veškerého přebývajícího jídla. Neveříte? Vyzkoušejte i vy u sebe doma, na kolejích či na vašem privátu. Je to opravdu snadné a účinné. ;-)

Pro ty z vás co ale stále nevěří, je tu jistá možnost přesvědčit se na vlastní oči a přijít některý čtvrteční večer. Tyto dny, se totiž zaručeně zasytíte různými věcmi rozličných tvarů a chutí. Opravdu tento den zbude na každého přihlášeného účastníka dostatek jídla, ale většinou se nají i pozdě příchozí. ;-)

Stále ně nevěříte? Tož sa podivte sem a nekdy dojděte a okoštujte nejenom kvalitní a sytú stravu, ale také společenství mladých ludí, do kterého sa určitě rádi vrátíte. :)

Zobrazeno 1735×

Komentáře

Mioan

tu nevládne Gutalax, tu vládne střevní chřipka =D

Ferenc

@Katerzina: Guttalax 30 ml kapky 114 Kč

Zobrazit 9 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka