Z života signály.cz life

S.lípka 2

12. 12. 2011 12:15
Rubrika: Celý life | Štítky: drůbež , lepidla , trenky

S.lípka 2


*Starý bulvární plátek o s.life (všechna starší vydání si můžete přečíst zde: http://life.signaly.cz/1012/s-l-pka)

Úvodník

Při procházce podél pobřeží u přehrady nás může zarazit nudistická pláž. Člověk se musí ptát sám sebe: Co jim asi schází? Samozřejmě to nemůžeme zobecnit a tím problém zcela bagatelizovat, nicméně vím co chybělo mužům. Ano, byly to slípky. Což už je dobrá motivace napsat další slípku.

Dopisy redakci

Na moment redakce sestoupila z hvězdných výšin mezi Vás, čtenáře, aby reagovala na četné dopisy. Poté, co jsme se zde pokusili uvést veškeré odpovědi, web signaly.cz nás upozornil, že z důvodu omezené kapacity serveru není možné nahrávat další data. Rozhodli jsme se tedy vyřadit veškeré nabídky k sňatku a zůstali nám zde tyto tři dopisy:

Zdravím, nevím, zda Vám můžu tykat či ne - jste tak mladý, ale zároveň máte tak vyspělé názory. Byl jsem nesmírně rozhořčen a svědomí by mi nedalo spát, kdybych Vám nenapsal. Pořád musím přemýšlet, kdo jsou ti lidé o kterých píšete. Všechna bulvární zpravodajství svědomitě udávají jména osob i jejich příbuzných až do třetího kolene. Ve Vašem plátku ani netušíme, o kom se veškeré ty cenné informace chceme dozvědět! Prosíme o odkrytí identit!
Anonym

Ahoj, můžeme si třeba vykat. Plně s Vámi soucítím. Nepoznamenal jsem si, která přezdívka kryje koho, takže nyní, když si to zpětně čtu, vůbec netuším, o kom jsem vlastně psal. Veškerá jména dále uvedená budou proto naprosto skutečná.

Dobré jitro, to máme dneska ale krásné počasí, že? Ale o tom jsem nechtěla mluvit. Odpovídám na inzerát s názvem Hledám dievčicu. Chtěla jsem odpovědět hned, ale vyběhnout na Hostýn mi umožnila až nová ortéza. Prosím ozvěte se brzy, čas běží!
Růža  

Dobrý večer, čas běží i tu. Předpokládám, že inzerát i přes různé španělské nástrahy již není aktuální. Nicméně zkusím zjistit vytíženost inzerenta. Pokud bude mít chvíli nazbyt, určitě mu na Vás předám kontakt.

Zdar Jaruno, hele poslední dobou se mi ty učebny elektroenergetiky zdaj strašně vydejchaný, udělej s tím něco. Vím, že loni už si ten předmět nedala půlce lidí, ale asi je jich tu pořád moc. Zkus jim v tom učivu letos před zápočtem udělat pořádný guláš, ať se tady dá líp dejchat. Já dělám co můžu, ale na mě už je moc stížností. Díky.
Vláďa

Zdravím, pravděpodobně jste si spletl adresu, nicméně jsem si jist, že už došel další dopis se správnou adresou.

 

Kolik měsíců lze třídit odpad bez vynešení košů?

Po tom, co

Marťané již nemají co pít

Abychom se i nadále mohli bez ostychu řadit mezi taková média, jako je časopis Science, a zvýšili naši citovanost v odborných knihách, nahlédneme dnes do nejšťavnatějších aktualit z vesmíru. Respektive do oblastí vesmíru dnes již méně šťavnatých než dříve. Ano, narážím na nedávno zjištěné důkazy NASA o tekoucí vodě, která se vyskytovala na Marsu. Daleko podstatnější ale je, kam se ta voda poděla. Nejpravděpodobněji se zatím jeví tyto možnosti – buď ji vypili astronauti, nebo zatekla do nějaké škvíry. Jen jedno je jisté, a pan domácí Vám to určitě potvrdí, že rostliny na lifu s ní zalévány nejsou.

Je Mikuláš muslim?

Jako každé ráno se redakce vydala do společných prostor vyhledat potenciální článkuhodné senzace, které uplynulá noc přinesla. Již na schodech při rozšlapávání množství odpadků redakce počala vymýšlet úvahu na téma: Kolik měsíců lze třídit odpad bez vynešení košů? Úvaha však byla při rozsvícení světla přerušena – na schodech nebyly odpadky, ale balíčky od Mikuláše! Ta nespravedlnost! Proč ten nejhodnější dostal stejně jako ostatní? Když se redakce snažila stěžovat si mu přes mobil, napadlo ji, jestli ještě nespí, vždyť to tam musel dát v nějakou nekřešťanskou hodinu. Což ve spojistosti s turbanovitou pokrývkou hlavy vnáší pochybnosti do zdánlivě jistých faktů.

Křečovité se vyhýbání sankcím

I tak se dají popsat určité situace, které v poslední době provází EU a tento přístup se šíří všemi směry. Naštěstí tu máme life – poslední útočiště poctivého plnění povinností.

Inzerce

Přežijte zimu
Výhodně nabízíme množství hořlavých ořechových skořápek.

Dataprojektor za odvoz
Jsme ochotni zbavit Vás dataprojektoru. Náklady na cestu si uhradíme.

Darujeme tajemný objekt
Skoro přesně tak. Za tak směšnou cenu, až je to skoro darování, Vám prodáme tajemný objekt!

Horoskop

Jelikož je naše astroložka příliš zaneprázdněna na zahraniční stáži v Řecku, kontaktovali jsme ji, aby nám podle čerstvě nabytých zkušeností předpověděla alespoň jednu větu, která by se týkala všech znamení zvěrokruhu:
Dnes měsíc není v úplňku, dopřejte si uvolnění a odpočinek od práce.

 

 

 

Zobrazeno 2284×

Komentáře

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka