Z života signály.cz life

Exkluzivní zpověď obyvatel s.life II.

17. 11. 2011 10:01
Rubrika: Celý life | Štítky: tema:signaly2011

Už jste si jistě přečetli, co signály a s.life znamená pro ženské pokolení jeho obyvatelek. (Pokud ne, určitě klikni zde: http://life.signaly.cz/1111/exkluzivni-zpoved-obyvatelek-s-lifeu) Ale co na to muži? Dočtete se, kdo umí ty slavné flambované bramboráky; několikrát bude zmíněno skákání do bazénu; jak se tu dělají noční výběrová řízení a taky to, že každý den na s.lifeu je plný překvapení...


 

I naši chlapci / šohajové / galáni odpověděli na následující otázky:

1. Co pro tebe osobně signály.cz znamenají? Co konkrétně jsi díky nim prožil, v čem tě ovlivnily? 
2. Jaký je tvůj největší zážitek ze společného bydlení na s.life?


Obi
:

1. Signály.cz jsou pro mě místem setkání a sdílení s věřícími lidmi.

2. Určitě společné ponocování do časných ranních hodin nad školními povinnostmi :-) (pozn. redakce: srovnejte s odpovědí Zdendandy. Je zde nějaká analogie? :))

Dominik:

1. no už si to teda nepamatuju moc přesně, ale myslím, že jsem tam našel odkaz na bydlení na lifu, což mě aspoň poslední dva a půl roku ovlivnilo dost. Dál jsem přes signály poznal pár lidí a občas mě tam něco pobavilo. V jednu chvíli jsem tam dokonce četl některé blogy, dokonce jsem se rozhodl, že v rámci evangelizace bych si taky mohl založit blog a taky jsem na něj kdysi přispěl. V poslední době mě k návštěvě signálů nejvíc motivuje možnost přihlásit se na čtvrteční akci a mít díky tomu večeři:) ale občas se podívám i co je za akce.

2. největší zážitek mě teď zrovna nenapadá, určitě jich bylo dost. Vzpomínám si akorát, že jsem včera skoro podpálil life, což asi není zas tak neobvyklý, jak si vzpomínám na Liborovy pyrotechnické choutky.


Libor

1. Pro mě jako přínos hodnotím například zkušenosti z Madridu či z mojí několika měsíční činnosti manažera. Člověk má příležitost se naučit jednat s lidmi v prostředí, které je víceméně přátelské i v případě něco nedopadne tak jak mělo.

2. Je toho hodně - třeba oprava střechy;))) (http://life.signaly.cz/1103/life-is-life)


Kuba

1. Díky signálům jsem se dostal na místo svého přechodného bydliště a to na Life. Poznal jsem spoustu skvělých lidí. Díky signálům také se mohu také dozvědět o různých akcích, které se v okolí konají a sám taky pozvat mnoho lidí na akce, v kterých se nějak angažuji.
Na signálech taky máme naše spolčo a díky signálům spolu komunikujeme a sdílíme fotky se společných akcí a tak.

2. Těžko hledat nějaký největší zážitek. Na Lifu je každý den plný překvapení, Něco jako Vánoce po celý rok. Každý člověk co tu kdy bydlel přinesl do těchto míst, do tohodle společenství cosi svého, osobitého a to už tu zůstalo. Life je prostě skvělý a rozhodně stojí za náštěvu.


herby

1. Ačkoliv jsem se na signály registroval z ne zcela čestného důvodu (aby mi někdo nezabral nick ;)), jejich vliv je nezpochybnitelný: hlavně díky vztahům s pro mě důležitými a milými lidmi a taky proto, že můžu bydlet na jednom z nejlepších privátů v Brně :)

2. Těžko vybrat ten nej, ale mezi ty největší patří některé zvlášť skvělé večerní hovory (například ten s povídáním o výběrových řízeních, běhání na Hostýn atd.) či nezapomenutelně silný zážitek kávového večera :)


Milan

1. Signály mňa víc či méň ovlivňujú už od setkání mládeže v Táboře, kdy sa změnily na komunitní weba to různýma způsobama. Hlavně sem sa ale díky nim dostal mezi věřící mládež a poznal spoustu nových lidí. To vtáhnutí mezi mladé a ešče k tomu aj veřící, ale na signálech vyzdvihuju!

2. Zážitek z S.lifu? Hej těch je, nejvíc včil asik vzpomínám na chvílu kdy sem loni na jaře stál nad bazénem plným vody a rozhodoval sa, esi mám skočit aj Alžbětkú v rukách nebo ju pustit samotnú. Hej tož skočil sem tam také a ač sa to nezdá, dobře sem udělal. =D


Tomáš

1. Signály mám spojené nejvíce se společným bydlení na lifu, přes které jsem poznal další signálníky a mladé lidi v Brně a zapojil se do společenství věřících studentů. Dál mě obohatily naříklad společné duchovní obnovy RT a lifu. A na Bobřím hradě bylo taky hezky...

2. Zážitků je hodně, těžko vybrat největší... Ale jeden z nejzajímavějších proběhl krátce po mém nastěhování - byl obyčejný den, odpoledne jsem se vrátil ze školy a k mému nemalému překvapení se na naší zahradě pásla koza. (Nutno dodat, že to byl ranní nápad našeho pana domácího a že když ji táhl z auta do zahrady, cestou nám poskákala i kuchyňský stůl) :-)


Radek

1. Díky tomu, že jsem kývl na nabídku spolupráce se signály.cz, bydlím v živém křesťanském společenství mladých lidí, které nejen duchovně obohacuje všechny členy, ale i množství příznivců. Signály jsou pro mne (možná překvapivě) více reálné společenství než komunitní web.

2. Zážitků mám plno a je těžké vybrat jeden konkrétní jako největší. Napadá mě například rozhovor u bazénu s "nevinnou" otázkou na Libora "Máš u sebe mobil?" následovaná jeho rozhlédnutím, že není kam utéci a odvážným skokem do bazénu. Ranní bezmocný pohled na zvenku zamčené vstupní dveře s klíči v zámku. Bazénové zážitky s kozou Bóďou. Nezapomenutelné večerně-noční rozhovory na různá témata... bydlení na s.life je často jeden velký zážitek :-)

Zobrazeno 1627×

Komentáře

František Fiala

Všechna čest! :-D

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka