Z života signály.cz life

Ticho a klid? Minulost.

2. 10. 2011 23:48
Rubrika: Celý life | Štítky: Life , plife

Pryč jsou doby, kdy ke konci letního zkouškového začal lajf pomalu utichat a převádět se do poklidného prázdninového režimu. Daleko jsou též letní vedra a se začínajícím semestrem lajf opět počal ožívat a s ním i tento blog.


Oproti loňskému roku se tu toho moc nezměnilo. Jen na poslední chvíli došlo k malým změnám v obsazení. Ester vystřídala Markéta a na půlroční záskok za Bětku nastoupila Lenka. V nové sestavě se tedy můžete setkat s obyvateli Domečku Zdendou a Jankou, Vrátnice Tomem a Radkem, Terezína Verčou a Marky, Oranžového pokoje Renčou a Lenkou, Václaváku Jirkou, Milanem a Ondrou a Gotického pokoje Kubou, Dominikem a Liborem.

Na tomto blogu se vás budeme snažit každý týden informovat o tom, co se u nás děje. Ovšem pokud už byste nemohli nedočkavostí vydržet, neváhejte si prolistovat i starší články na tomto blogu. Některé opravdu stojí za ne jedno přečtení;)

Stejně jako loni i letos budou pokračovat, či spíše pokračují pravidelná čtvrteční setkání tzv. čtvrtky. Tématické zaměření každého čtvrtku i s odkazem na akci najdete vždy na nástěnce společenství příznivcu s.life. Tak pokud zatím nevíte, kde trávit čtvrteční večer a pobýváte v brně, neváhejte mezi nás přijít.

 

Více o nás na tomto blogu, dotazem od obyvatel a nebo přímo na místě.

 

Zobrazeno 1882×

Komentáře

HejTi

Sem si musel kliknout na to, koho myslíš tím "Jirkou" :-D

Libor-PJ-Talaš

@hejti: nechtěl jsem ho psát z velkým H, když to nemá rád ale zároveň by mi nezapadal mezi ostatní, kdyby byl s malým ;)

majkiii

No já pro změnu na "Ondru" :-D

barak

hlavně že jsou daleko letní vedra :)

katerzina

Ať žije life! Moc na vás vzpomínám :)

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka