Z života signály.cz life

Programátorský víkend na s.life

9. 10. 2011 22:36
Rubrika: Akce | Štítky: vyvoj , signaly , akce

Kolem signály.cz life, jak již název napovídá, se točí i akce související s projektem signály.cz. Většinou se jedná o víkendové akce, kdy bývá na s.life větší klid než obvykle :-). Zrovna o tomto víkedu (7. – 9. 10. 2011) se tu konalo setkání programátorů, kteří se podílejí na vývoji webu signály.cz.


Setkání začalo už v brzských ranních hodinách chystáním snídaně, kterou připravovala @zdendanda (koordinátorka vývoje) a já (@obiskywalker). Za chvíli se k nám přidal @jirka89, který je novým členem vývojového týmu, a velmi aktivní programátor @hrach. Začali jsme řešením všemožných menších úkolů a také výběrem a nasazením systému pro správu úkolů, který by nám usnadnil práci. Ze všech možných variant jsme na konec vybrali Redmine, ze kterého jsme byli (a stále jsme :-)) všichni velmi nadšení. Před polednem nás kvůli škole opustil @jirka89, večer odešel i @hrach kvůli víkendové akci, avšak zároveň přijel z Prahy hlavní programátor @honzatvrdik, a tak jsme až do hluboké noci řešili nejrůznější úkoly.

V sobotu jsme opět řešili spoustu úkolů, avšak našel se čas i na jídlo, které nám připravila výborná kuchařka @zdendanda.

A protože v  neděli se nepracuje, také my jsme odpočívali :-)

Pokud se divíte, že jste na webu signály.cz žádné nové změny nezaznamenali vězte, že většina naší práce se týkala vnitřních částí, které nejsou vidět, avšak některé viditelné úpravy a vylepšení najdete v novinkách.

A proč to celé vlastně píšu sem? To abyste věděli, že se na s.life pořádají i jiné akce než čtvrteční věčery :-).

Zobrazeno 1192×

Komentáře

katerzina

Programatorsky suche, ale dik :)

ObiSkyWalker

@katerzina: Ono popsat programovani neni zrovna jednoduche :-)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka