Z života signály.cz life

Life bez života

17. 7. 2011 8:46
Rubrika: Celý life

Určitě všichni znáte "ponorkovou nemoc". I já ji na lifu často zažívám. Teď mám ale spíš opačný problém. V sobotu ráno (no nebo spíš v poledne) jsem se probudila vstala a bylo ticho. Žádné hraní na klavír, co by mě vzbudilo už v plánovaných deset. A tak jsem si šla dát raní sprchu aniž bych čekala než se mi uvolní koupelna. Ani dobré ráno mi nikdo nepopřál. Co naplat, musela jsem si ho popřát sama. Po osvěžující sprše jsem došla dolů, abych si dala něco k snídani. Ovšem jako vždy byla moje polička i lednička prázdná. Tentokrát tu ovšem nebyl nikdo, ke komu bych se mohla socknout. A tak jsem snídani nějak přeskočila a vzhledem k času si začala rovnou vařit své poslední těstoviny na oběd. To ticho mě už docela znervózňovalo a po dvou shlédnutých filmech jsem se rozhodla jít ven. Když jsem se v sedm večer vrátila, potkala jsem alespoň našeho pana domácího Marka. Byla jsem ráda, že ho vidím. Teda alespoň do chvíle než mi oznámil, že mu přišla o čtyři tisíce větší faktura za elektřinu než předpokládal. Stává se. :) A když odešel a já snědla pizzu, co jsem si zašla koupit, zjistila jsem, že je už půl jedenácté. A na Lifu stále nebyl nikdo, kdo by zazvonil na modlitbu. A ani v koupelně se nikdo nečvachtal a já si mohla v klidu napustit vanu.

Jeden jediný den mi stačil na to, abych zjistila, jak mi chybí zvonění na modlitbu i hra na klavír, která mi jindy příjde už i otravná. Jak mi schází čekat než se uvolní koupelna i společné čištní zubů. Jak strašně jsem si zvykla žebrat od druhých jídlo, aniž bych jim za to pořádně poděkovala.

Tak až přístě budu zase nadávat, že nemůžu pořádně spát, až budu zase protivná, že nemůžu dokoukat film, protože začíná modlitba... připomeňte mi, že Life bez života je ještě horší.

Dnes je neděle, já se před chvílí vrátila ze mše a chystám se do práce. A doufám, že až se o půl jedenácté večer vrátím, bude zase Life zářit životem.

Zobrazeno 6939×

Komentáře

vojtec

být sám je příležitost někoho pozvat

Renata Svobodová

Doufám, že jsme tě nezklamali, když jsme dorazili až po půlnoci. :)) Neboj, ode dneška tu bude živěji. :)

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka