Z života signály.cz life

"Kdopak nám visí na ledničce?" (z nástěnky s.life)

18. 4. 2011 23:45
Rubrika: Celý life

Možná jste si všimli, že na blogu společenství s.life se víceméně pravidelně objevují zajímavé, vtipné a veselé příspěvky. Ti musí být ale šikovní a nápadití, říkáte si asi o obyvatelích lifu...
No, tuto nevyslovenou otázku nechme nezodpovězenou, ale vězte, že psaní článků není tak dobrovolné, jak se může zdát a inspirace se hledá těžko. Aby se hledala lépe, visí nám na ledničce rozpis, kdy kdo má napsat něco na blog. A kdyby snad ani tohle nestačilo, máme tu další motivaci: Jestliže v daném termínu článek nenapíšete, je vám ostatními vymyšlena sankce, kterou musíte splnit (což vás ovšem neosvobozuje od psaní původního článku). Historicky první takovouto obecně prospěšnou prací bylo nedávné ometání pavučin z lustru nad modlitebním stolem - kdo by byl řekl, že onen lustr visel nejen na nich, ale i na kovovém drátku?
Závěrem této krátké zprávy z lajfího zákulisí vám ještě prozradím, že pondělní vydání tohoto článku je důvodem, proč máme čerstvě vyčištěnou troubu... Mimochodem, tím okýnkem už je zase vidět dovnitř:)

Zobrazeno 1708×

Komentáře

EsterSofie

Dobře ty:-)

Dominik Mach

jo dokud jsem to tenkrát ten rozpis na ledničce neviděl tak sem myslel že jste tak šikovní

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka