Z života signály.cz life

S.lípka

19. 12. 2010 17:39
Rubrika: Celý life

S.lípka

Nový bulvární plátek o s.life

*Veškerá jména jsou v rámci zachování soukromí nahrazena nicneříkajícími přezdívkami

ZPĚV, ALKOHOL, HAZARD I DIVOKÁ JÍZDA NA SCHODECH!

Přesně tak by se dal shrnout bouřlivý předvánoční večírek na s.life. Začalo to ve čtvrtek v 18:00 v místním kostele. Nikdo nevydržel čekat s pařbou až na s.life, a tak již z kostela bylo slyšet drsnou hudbu.Po mši svaté účastníci přišli po schodech, po kterých touží jednou vystoupat každý, kdo něco znamená, na s.life. Začalo se až okázale skromně, jenom s oplatkou, tak prý se slaví Vánoce na Slovácku... naštěstí pro všechny poté přišel vskutku český chod a to bramborový salát s řízkem, který pod tvrdou rukou potencionální nástupkyně Zdeňka Pohlreicha aldagy připravili mioan, lpjbtalas, radek, Tomé a další. Hned po jídle se hudebně rozjel místní DJ lpjbtalas a párty atmosféra začala houstnout. Z dárků stačí snad jmenovat dva: špunty do uší a sklenice na víno, abychom si dokázali představit to tóčo. Sklenice samozřejmě nezůstaly dlouho suché (narozdíl od některých jiných dárků) a tak opilecké zábavy typu ježdění po schodech na matraci nenechaly nikoho chvíli sedět. Oficiální program ukončila modlitba, tedy aspoň těm, co ji přes značnou kulturní vyčerpanost vydrželi do konce. I přes pokročilou noční hodinu si pár nejotrlejších pařmenů na závěr neodpustilo hru pokeru.


MSTA, AGRESE ČI HNĚV LOMCUJÍ OBYVATELI LIFU?

Lze jen těžko vystopovat, kde má svůj původ podivný nebezpečný zvyk vrhat různé předměty po ostatních. Jde o pokusy o vraždu, snahy zaujmout trenéra házené, který by mohl jít okolo, nebo jsou obyvatelé jen příliš zahlceni materií a jejich duchovní cítení je nutí házet předměty z jejich dosahu? Míčky, jablka, gymnastický míč, bačkory i balení šumivých tablet létá vzduchem kam se na lifu podíváme! A dobrá rada na závěr? Když máte z jakéhokoliv důvodu zrovna zavřené oči, nepoužívejte nadsázky typu: „Hoď po mně ...!”


ŠOK! VÝUKA BALENÍ NA S.LIFE!

Asi málokdo z obyvatel, a o to méně obyvatelek, lifu přehlédl zvláštní nadání herbyho. Jakousi sílu přitahující vše možné, kromě věcí, rostlin, zvířat a mužů. A proto nikoho neudiví, že i ostatní, především nezadaní muži (krásní, mladí, chytří, katolíci, výběrové řízení každý čtvrtek od 22:30, nezastírají, že primární jsou míry 90-60-90, ale i volná disciplína může o mnohém rozhodnout) se chtěli přiučit. Tak byl Herby požádán o několik lekcí a ostatní zatím nenápadně sledovali každý jeho krok. A výsledek? Žádný.

OTŘESNÉ! AUTORIZÁTOŘI SI SAMI SCHVALUJÍ FOTOGRAFIE!

Aféra, kterou se každý bojí rozmazávat, tiše pobuřuje všechny poctivé signáláky. Počkají snad autorizátoři, než jim někdo jiný schválí profilovou fotografii? Šokující odpověď je NE! Ať se kvůli schválení fotky nervují ostatní, myslí si a bez mrknutí oka si schválí novou profilovku! Nevěříte? Proberte se! JE JIM TO JEDNO! Vrchol všeho byl, když si grázl, přezdívejme ho třeba barak, sám schválil profilovou fotografii, která byla vzhůru nohama! Naše bonzhlídka se proto vydala,aby našla samotného schvalovatele jeho fotografie a zeptala se, má-li co k tomu dodat. Jeho odpověď však nakonec ukázala, že za to sám autorizátor nemohl: „Byla tam fotka ke schválení a nikdo se k tomu neměl. Byla vzhůru nohama a já nevěděl, co dělat. Nemohl jsem to zamítnout, splňovala všechna pravidla. Musel jsem mu to schválit, i když to je darebák. Všechny nás převezl. Vždy je o krok napřed, je bystrý a chytrý. A skromný.” No posuďte sami, já bych mu práva rozhodně nebral, za tohle prostě nemohl.


ZAJÍMAVOSTI: CO JE TO ZA ORGANISMY?

O víkendu se na lifu objevili podivuhodní tvorové. Jsou to tajemní hrdinové bojující proti zlu skrze moderní aplikace. HejTi, Herby, Obi, HonzaTvrdik, sqdw, ondrejvalka a další. Odděleni lidé, dohromady programátoři. Když na ně mluvíte behěm určité fáze životního cyklu, nereagují a jejich stav je podobný hibernaci, až na lehké pohyby rukou a očí. Cokoliv řeknete nebo uděláte nemá pro jejich vědomí, patrně se nacházející ve vyšší sféře bytí, žádný význam. Existuje několik výjimečných situací, kdy se dají vrátit do přítomnosti zásahem z vnějšího světa. Nejjednoduší je před ně postavit jídlo, při čemž část jejich já napadne, že mají vlastně hlad. Dále existuje několik kouzelných slov, jejichž po sobě následující složení zvukových kmitočtů dokáže zasáhnout mozkové oblasti, které ještě zvládají vnímat vybrané kombinace střídavě houstnoucího a zřeďujícího se vzduchu. Tento vjem dokáže například vyvolat sloveso commitnout v jakékoliv souvislosti. Každopádně jim patří náš vděk za dobrovolné zříkání se momentů v naší dimenzi pro naše dobro.


Inzerce

Nabídka kozy

Nekouše, nekadí ani nejí. Je velmi skladná. Pozor, některé součásti mohou chybět! (s.life)


Hledá se kočka

Bojí se na jméno Bublina. Žere jen nejvybranější speciality. Nabízíme nálezné ve výši: 1 kočka, část kozy. (s.life)


Hledám dievčicu

Zn.: Vyběhni na Hostýn a jsi moja! (anonymní obyvatel lifu, více informací podá redakce)


Horoskop

Býk - luna vstupuje do znamení Býka a Vy si občas vzpomenete na Vaše skrytá tajemství. Dopřejte si uvolnění. Vhodné je svěřit se třeba neškodným štírům.

Blíženci - blížící se úplněk s sebou nese obavy o Vaši finančí situaci. Pořád se Vám zdá, že by peněz mohlo být více? Stáváte se na nich závislými! Zbavte se tohoto neduhu nejlépe tím, že se části peněz dobrovolně zřeknete. Strčte je třeba štírům, ať ti se s nimi poperou za Vás, jsou přece štíři!

Rak - negativní vliv Pluta, pramenící patrně ze stálého vzteku ohledně vyřazení ze skupiny planet, Vás naplňuje depresemi. Potřebujete pochválit a slyšet vlídná slova a ty se nedostavují. Jděte příkladem, pochvalte někoho podobného rakům (ano, jsou to štíři) a uvidíte, jaká se dostaví odezva.

Lev - vzájemná konstalace souhvězdí Orion s dvěma měsíci Jupitera vždy značí pro lvy chmurné období. Pobavte se vtipem v přítomnosti štíra a uvidíte, jak se Vám nálada zlepší.

Panna - v předvánoční dny vždy tvoří hvězdy skupinu trigonů, které jako by bodaly do ubohých pan. Stejně jako zraňují štíři, ke kterým se proto v tyto dny chovejte zvlášť uctivě. Nemůžete se přeci bránit na dvou frontách najednou!

Váhy - jinak pozitivně působící Mars se v tyto dny vlivem zásahu lidských výzkumných prostředků dostává do pozice, kdy brání uklidňujícím paprskům, které vysílá Uran lidem znamení vah. Uklidnění přinese až příjemný oběd, na který pozvete štíra.

Štír - celý vesmír jakoby se tento rok sestával do pozice značně škodící štírům. Je proto třeba, aby se lidé ostatních znamení snažili jim tuto situaci ulehčit.Nebojte se proto v tento čas vytežit z ostatních lidí maximum pro Vaše štíří dobro.

Střelec - pro střelce rozhodující konjunkce Slunce s Měsícem věští předvánoční stres, ale vy se snažíte odolávat! Pomůže Vám někomu nezjištně pomoc, nejlépe štírům.

Kozoroh - chladný vítr, který proklouzl vzniklou mezerou mezi Saturnem a Jupiterem, může způsobit nachlazení. Dejte si proto se štírem preventivně sklenici kvalitního alkoholu.

Vodnář - blížící se slunovrat Vás svádí k čarodějným tancům. Jsi-li slečna, pozvi nějakého štíra na taneční zábavu. Jinak si zatanči zamčený v pokoji, kde nebudeš obtěžovat.

Ryby - Merkur se dostává do opozice s Venuší, což vynáší na povrch mnohé. I nepořádek. Už Vás štvou ti nepořádní štíři? Ukliďte jim všechno! Ať vidí, zač je toho loket!

Beran - ještě jste si nestihli odpočinout od zvratu rozložení planet v říjnu. Je potřeba relaxace. Vyspěte se proto dorůžova a nechte spát i ostatní ve vaší blízkosti.




Zobrazeno 5025×

Komentáře

Maruuu

Jediný bulvární plátek, který stál zato přečíst:D

doorbell

Jdu se zavřít v pokoji a pořádně to roztančit!

Zobrazit 20 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka