Z života signály.cz life

Lajfácký blog opět ožívá

28. 10. 2010 4:28
Rubrika: Celý life | Štítky: Life , plife

Tož po dlouhé době je zas potřeba oprášit stránky aj lajfáckého blogu, ať aj ostatní víja, že na lajfu to stále žije:)


Pozor, pozor! Hlášení místního rozhlasu:

V průběhu prázdnin došlo k částečným personálním a kompletním animálním změnám. Z loňských obyvatel nás opustil Ondra, Markéta, Milda, Jožin a Hejti s Káťou. Co se zvěřince týče, tak Bubliny se ujal náš mladý manželský pár, ale podle posledních informací je už tři týdny nezvěstná. S Bóďou se sice potkat můžete, ale už jen v placaté chlupaté formě pod balkonem a nebo případně při prohlídce mrazáku našeho domácího. Každopádně, pokud na s.life někdy zavítáte, máte šanci se tu potkat s Verčou, Renčou, Bětkou, Denisou, Herbym, Milanem, Obim, Radkem, Tomem, Kubou a Dominikem a pak také se členkami Slovenskej sekcie s Jankou a Monikou, která tu je jen pár měsíců na post studijním pobytu, jestli se teda nepletu. Každopádně od letního semestru se možete těšit aj na Zdendu a pokud vaše návštěva bude trvat už moc dlouho, budu to já, kdo vám po třech týdnech připomene, kde jsou dveře:)

Co sa čtvrtků, tedy pravidelných čtvrtečních večerů týče, ty probíhají nadále každý týden. Téma každého čtvrtku, jakožto i odkaz na akci najdete na stránkách příznivcu s.life. A pokud nemáte ve čtvrtek večer co dělat neváhejte a přijďte do společenství, kde se můžete jednak dobře najíst a pobavit s ostatními, ale také setkávat s Kristem ve společné modlitbě. Víc info v článku Čtvrteční večery, na stánkách příznivců a v různých článcích tohoto blogu.

No a co sa na lifu děje aktuálně? Všude tma, polovina lidí odjela na prodloužený víkend a zbytek spí..teda až na mě, ale už taky pujdu. Ranní modlitba je až v 9, takže mám šanci se ještě vyspat. O dalším dění se vás budeme snažit informovat.

Pokud budete mít cestu kolem komína...pardon...Komína, klidně se stavte, rádi vás uvidíme. A porce navíc se najde skoro vždycky:)

Konec hlášení.

Zobrazeno 2117×

Komentáře

HejTi

Je to moc fajn mezi vás občas přijít. Úplně si nemůžu odvyknout, že už na s.life nejsem doma...

barak

dobré, akorát tam chybí tvoje jméno u výčtu lidí, který můžem potkat na lifu..

Libor-PJ-Talaš

šak já su ten, co po tech týdnech vyhazuje:)

Vendula Krůlová

Héj, kéž by moje příští návštěva nebyla tak časově omezená a já vás všechny zas mohla navštívit :)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka