Z života signály.cz life

Jarní dotazník

24. 2. 2010 17:25
Rubrika: Celý life | Štítky: trapné dotazníky apod.

Jarní dotazník

Po dlouhé době, která někomu může přijít jako celá věčnost, opět přispívám do blogu s.life. Možná se mnozí divíte, co je to za název?...takhle v půlce února...docela suší vtípek... Skutečnost je ale taková, že ačkoliv je za okny únor, na lifu nedávno začal pravý máj. Pomalu nám tu začínají růst malé duby, mravenci se činí, kotě kam se jen člověk podívá, všude se to hemží životem. Místy i na stropě a zdech. Dokonce i jarní povodně už máme za sebou (viď Majkii..). A na bObi se nám již začínají slétávat Ptáčci.
Ale zpátky k dotazníku. Úkolem obyvatelů s.life bylo odpovědět na pár ZDÁNLIVĚ nesouvisejících, nahodilých a narychlo udělaných otázek (ve skutečnosti sestavených podle speciálního tajného testu pro americké agenty, který byl vyvinut v NASA, ale víc k tomu nemůžu říct).
Po dlouhé době mi dnes přišly z USA výsledky tohoto testu (proto má tento příspěvek do blogu mále zpoždění). Pro prohlédnutí odpovědí klikněte vždy na odkaz k obrázku. První sloupec jsou otázky, druhý odpovědi tázaného, třetí odpovědi, které si tipnul jiný obyvatel lifu. Pojďmě se podívat na výsledky:

Obi.pdf 
Když porovnávám odpovědi Obiho a Milana, přestávám se divit, že Milan ještě není ve Fanklubu Obiho(SkyWalkera), když ho skoro nezná:O
Nicméně Obi nezklamal fanoušky a nezapomněl si vzít do rakety notebook. Ani sebe ale nenechal doma. Každopádně nejvíc šokující byly předposlední dvě odpovědi.

Ondra.pdf
Jana si v odpovědích týkajících se Ondry také nebyla příliš jistá, ačkoliv kdo z nás věděl, že jedna z Ondrových největších zálib je hra na vojáky?
Při čtení poznámky, kterou Ondra dostal ve škole, asi nikomu neunikne, jaký je to darebák. Navíc, jak zjistíme v tabulce o pár řádek níže, nám zatajil, že už je ženatý!:O

Katerzina.pdf
Verča toho o Kateřině nevěděla málo. Dokonce (nevím, jak to věděla) poznala i její oblíbené jídlo.
Kateřina patřila mezi hodně lidí, o kterých si druzí mysleli, že mají nejradši Bublinu - kotě, zároveň ale i do mnohem vzácnější skupiny lidí, kteří kotě jako nejoblíbenější zvíře skutečně považují. V každém případě si na Kateřinu musíme dávat větší pozor, jinak tady za chvíli budou všichni gumovat!

Verca.pdf
Ondra správností svých odpovědí také příliš nevynikal, ale aspoň v poznámce za drzost to samozřejmě trefil.
Podle odpovědí Verči (která si dá radši chleba se sádlem a cukrem, než aby pozřela nivu) to vypadá, že máme veliké štěstí znát ji v bdělém stavu.

Jozin.pdf
Dominik, aspoň z mého mírně subjektivního pohledu, odpovídal rozhodně nejlépe. Je vidět, že to není žádný máslo!
Jožin, který se asi málo zamyslel, když psal předposlední dvě odpovědi(nuda, radost..), si rád odpočine především u kvalitního poslechu. Zvlášť pokud ho přitom neruší ovce (hlavně ty opečené).

Radek.pdf
Zdeňka začala slibně, pak se to mírně zhoršilo, i když zvíře tipla celkem jistě a s nudou určitě taky nebyla daleko od pravdy.
Radek má rád psa ve všech formách. Soudě podle poznámky ze školy se na první pohled může zdát, že sem tam trochu i zlobil, ALE jako jediný si nezapomněl do rakety vzít přezůvky!

Majkii.pdf
Radkovy odpovědi většinou příliš neseděly, hlavně podle věcí do rakety asi mírně přeceňuje Majkiinu lásku k vaření.
Majkii naproti tomu nezradila sociologii a vzala si do rakety rovnou dva lidi, aby měla co studovat. Taky má ráda svíčkovou. Dělá se svíčková z králíků?

Zdenka.pdf
HejTi se sice často netrefil, nicméně odhalil, že jsem formuloval špatně poslední otázku (správně: Usnul(a) někdy ve škole, kostele, nebo na nějakém neobvyklém místě?).
Z odpovědí si můžeme všimnout, že je Zdeňka naše nová bakalářka(gratulujeme!) Přesto je ale ze Slovácka, takže se omlouvám, že jsem zapomněl přeložit předposlední otázku.

Milda.pdf
Ani Libor neodpovídal příliš přesně, i když stejně jako HejTi si všiml nepřesnosti v otázce. O Mildových problémech s autoritou ale samozřejmě věděl.
Milda, deviant známý v celé republice, byl evidentně nejvíc vytočený, když musel vylévat pivo - budiž mu země lehká. Každopádně má smůlu, že jeho zpovědník není zároveň jeho kamarádka, to by si pak mohl vzít do rakety ještě jednu věc.

Vendy.pdf
Mildu od absolutní netrefy zachránilo to, že byla Vendy v Anglii a že existuje předmět jako čeština.
Vendy má zajímavou představu o cvičení na gymnastickém míči, protože na něm cvičí než se nafoukne (ale aspoň nemůže spadnout). Má ale i nemalé předpoklady učinit velké pokroky v evangelizaci - možná založí první vesmírný klášter.

Libor.pdf
Jožin si nepočínal úplně zle, dokonce i u oblíbené písně nebyl daleko, určitě ho ale musela zklamat Liborova poslední odpověď.
Libor se nejspíš nechal inspirovat oblíbeným filmem a dokonce by ho přetrumfnul, kdyby se někdy dostal do rakety. Trochu mě ale zarazila jeho poznámka. Nejsem si jistý, jestli bych se k němu nastěhoval, kdybych předem věděl, že kouše!

Hejti.pdf
Na to, že s námi Vendy už chvíli nebydlí, zná HejTiho poměrně slušně. Jen nevím, zda by se do její předposlední odpovědi nemělo přidat ještě y.
HejTi tím, že nenápadně propagoval knihu, která vlastně ještě neexistuje, ukazuje, že jako křesťan nemá k transcendentnu příliš daleko. Do rakety samozřejmě počítá s Kateřinou. Dokonce si tam kvůli ní bere i holící strojek.

dominik.pdf
Ačkoliv některé odpovědi Kateřiny se pravdě příliš neblížily, poměrně velká část jich byla správně, nebo byly aspoň pravdě podobné (oblíbené zvíře). Poslední otázku dokonce věděla lépe, než já.
No, k sobě nemám co dodat, snad jen že jsem to vyplnil velmi pěkně a že jsem šikovný.

Milan.pdf
Ani Tom nevynikal správností odpovědí. Avšak u písně alespoň uhádl, že Milan nemá ženu, i když, jak poznáme z toho co píše sám Milan, trochu z jiného důvodu.
Milan odpovídal jako obvykle "tak, jak mu zobák narostl" - po Slovácku. Za zmínku stojí především jeho neobvyklá představa domácího mazlíčka. Navíc není žádný měkkouš, aby si vždycky ustlal na peřině..

Jana.pdf
Obi si většinou také netipl správně. Zvlášť pokud by Janě daroval zvířátko, tak by z toho její rybičky moc nadšené nebyly.
Za zmínku možná stojí, že narozdíl od jiných dotazníků, kde si všichni mysleli, že ten druhý si vezme do rakety Bibli a ten druhý si ji většinou nevzal, zde nastala právě opačná situace. A když čteme, co Jana provedla už na ZŠ, již se ani nedivíme, jaký z ní vyrostl nespoutaný živel.

Tom.pdf
Ze začátku to nevypadalo špatně, později ale Majkii odopvídala značně jinak než Tom. Nicméně se školou byla celkem blízko a hrnek určitě myslela s něčí fotkou.
Kdyby ČR pouštěla do vesmíru raketu, z obyvatel lifu by byl Tom jasná volba, jediný pořádný reprezentant ČR! Navíc vzhledem k tomu, že z něj jednou bude studovaný fyzik, snáší všechno jídlo a vzhledem ke zkušenostem s přespáváním ve velmi uzavřených prostorách by nebylo co řešit!

Zobrazeno 2487×

Komentáře

HejTi

Tak si říkám, že Tvoje lenost Tě dohnala k pěkné fušce, Dominiku. Dobře, Ty!

barak

to teda, příště si musím ulehčování líp promyslet:)

Zobrazit 12 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka