Z života signály.cz life

Life jinýma očima

16. 12. 2009 20:06
Rubrika: Nedomeček

 

 

Člověk si vždycky váží lidí/ věcí víc, když o ně příjde. Může mít trochu nadhled a shrnout, jak to tehdá vlastně bylo, ale to by nebyl člověk, aby to nebylo subjektivní:)

Jeden dlouhý týden zbývá do Vánoc ...

25 7 Tydnu.wma

 

Brno

Brzký únor. Přijíždím vlakem z Hradce Králové, batoh, boty do přírody, větrovka a čepice naražená do čela. Aneb jak vidlák objevuje Ameriku. Další náraz v práci, kde nic není jisté, jestli ji dostanu a nebo ne ... A co to vlastně budu dělat a co ten všechen chaos ... ? Na to by se dalo psát stohy, jak pracovat v církvi, nezbláznit se a že všude jsou lidé takoví a makoví a že člověk sám je někdy tak neuvědomělej, někdy až pitomej, ale jak se to říká? ano, chybami se člověk učí. Černá Pole, 1+kk, milá spolubydlící, práce, otázky, co se mnou ... ? Potkávám Markétku čistě ryze náhodou v domnění, že je to tiché děvče ... Ejhle :D Stěhuji se do Komína. Zabydluji se a okouším dny plné legrace, přátelství, seznamování se spoustou lidí zejména ze čtvrtků, lezu na SC, kde mě ještě nikdo nezná a nutno podotknout, že do jejich zaběhnutého celku zapadnout stejně nejde. S Market plánujem, jak tedy od září budeme bydlet na nynějším lifu spolu v pokoji, jak budem chodit pilně do školy, jak já budu sveřepě studovat srbštinu, jak nás to bude stresovat a jak to ale všechno zvládnem. Stěhování se blíží, nová očekávání, seznamování se s novými spolubydlícími, až na Káťu a Market samí kluci v nedomečku, můj ty Bože:) Každý naprosto unikátní.

Seznam hledaných osob: s písničkou grátis pro každého osobně ... :)

Zlibor multihudební zásobárna vtipů a smysl pro vaření, ale ještě si nezaflamboval, tak uvidíme.

08 Nº2 Des-Dur.wma

Zlominik tichá voda břehy mele zvláště smyslem pro humor a typicky se stravuje, co chléb a mikrovlnku spojí, nikdo už nerozdělí.

EMIR_KUSTURICA___08___UNDER.MP3

Zrádek na první pohled rozumný seriózní mládenec, na druhý pohled pěknej zákeřňák, co se nebojí zapojit do vylomenin, zvláště má-li po ruce svůj míček a foťák.

01 Stopa 1.wma

Zlondra suchý humor elegantně a vzletně a má pěknej mobil a v něm takovou návykovou hru ...a nosí takové kostkované kalhoty.

02 Oh lonesome me.wma

Zmilan taková mrkací panenka s věčným úsměvem, ovšem se vší drsností a pracím umem a hrou v šachy, kdo jednou s ním ke stolu sedne, s dámou (šachovou) neodsedne.

02 Stopa 2.wma

Zložin hudebník, který se moc neprojevuje, ale když se projeví, tak padají i trakaře a jako jediný hostí komínské dvory odcizeným fárem.

12 Stopa 12.wma

Zmilda věčný naháněč do špajzu a pařič mafie s potutelným úsměvem.

01 Where the Streets Have No Name.wma

Zlobi, od něj mám modřiny po celém těle po neúnavném otravování, čili je to násilník, možná i vrah ... vrah windowsů a zastánce domorodého kmene ubuntu, velmi lehké základy programování a klídek flegmatika s lehkými výkyvy k výbuchu. Nenáročný, kam ho uložíte, tam taky ostane. Vhodný do malých pokojů a k dětem.

13 13 Stopa 13.wma

Zlomáš nezkazí žádnou legraci a umí se poťouchle tvářit, není mu cizí klasická hudba.

06 Stopa 6.wma

Zláťa dokáže zvednout náladu i mycí prostředek, což těm chuligánům člověk musí neustále ukazovat a vysvětlovat, co to vlastně je.

08 Le Plus Beau du Quartier.wma

Zmajki ... neuvěřitelné, s tímto člověkem jsem zažila toliko věcí, že by to ani jednu "manželskou postel" neobsáhlo a moc si toho vážím.

05 Stopa 5.wma

Zverča je smíšek, hodná, někdy trochu zlobí, asi tak jako já.

Karma Police.wma

Zlejti je kamarád, který jde na vše rozumem a ví, jak udělat radost, třeba takovým velmi živým překvapením.

09 Stopa 9.wma

A teď malý kvíz, které dvě velectěné osoby nebyly výše popsány?

Jinak pro Vás pro všechny: DĚKUJI, ŽE VÁS ZNÁM. Bylo to s Vámi fajn a tolik lechtání, dohadování, handrkování, hraní, zpívání, šachů, vaření, hluku, večerních modliteb o desáté, výprav za keškami a jiných fajn věcí jen tak znovu nezažiju a jestli jo, tak bez Vás to stejně nebude ono, čili díkec, KINDOŠI:) Venouš mít vás rád:)

 

Někdo moudrý napsal, že láska roste s odloučením, tak to už musíme mít úplnou lavinu lásky:D

06 06 Track 6.wma

A heslo zní: Jedem Vendy hromadně navštívit na Ktiš:) (Nápověda Jihočeský kraj)

 

 

 

 

Zobrazeno 2420×

Komentáře

Vendula Krůlová

Jakó ..., že nechápeš, že už nejsem na lifu ... ? Ale jinde? Kde lišky dávaj dobrou noc ... ?:)

Michaela Zobačová

hmmmmmmm :-( jo přesně, jak si to tuhle řikala...tak nakonec přece, jo ??? kdo mi bude vařit kakao ??? :-D

Zobrazit 12 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka