Z života signály.cz life

Kratochvilne Lajfacke kejkle

30. 11. 2009 0:46
Rubrika: Celý life

Na Lajfu – jak rikame my, Lajfem povinni – to proste zije a kdo u nas jednou byl, ten to dvakrat potvrdi. Je tomu tak proto, ze den ma 24 hodin, tyden sedm dni a Lajf 15 obyvatel. A ti vsichni svorne prispivaji k tomu, ze Lajf je tim, cim pro nas je.


Klub pratel V sachu

Snad zadne uskupeni neni pro Lajf tak typicke jako mistni sachovy krouzek. Sachy tu krome Jozina, Majkiii a me hraje kazdy.

Hudebni teleso Prilezitostni kolemjdouci

Pod vedenim hudebniho mistra Libora vznikla na Lajfu kapela, preklenujici veskere dosud zname hudebni zanry. Sam Libor hraje na fletnu, harmoniku, klavir, varhany, kytaru, housle i klarinet, takze vznik kapely pouze otazka casu.

Prvni produkce telesa probehla tento ctvrtek za ucasti temer vsech Lajfaku. Na fletnu hral Libor, na kytaru Ondra, backing vocals Obi, ruchy Dominik s Milanem a Vercou, mastering Jozin. Vysledek vizte nize:

Legoland

Nevinne vyhlizejici, ale podstatnou casti nasi Lajfacke existence je Lego. Krabice se stavebnici byla nalezena pri jedne z nescetnych divokych uklidovych akcich. Jeji osud si muzete prohlednout nize. A kdo by snad mel zajem si vysledky prohlednout nazivo, at nahledne na polici nad schody, kde se divotvary z Lega momentalne nachazeji.

Obiho vecerni jazykova skola

Jak jiz se zminil sam Obi na blogu, na Lajfu se vyucuji nejruznejsi, predevsim programovaci jazyky. Casova narocnost je prakticky minimalni, protoze pokud nespite, Obi na vas bude mit cas prakticky cele noci. Naposledy byl spatren s Venkdykr, kdyz se snazil vysvetlit ji zaklady jazyka HTML. A hle, povedlo se!

Fimfa & Co.

“Jo jo, kazdej jsme nejakej. Jo jo.” Ale takovej, jako je nas Obi, je malokdo. Prave on je mistnim znalcem Fimfara Jana Wericha. Nutno podotknout, ze jsem onim syndromem postizen take a dokazu se spolu s nim dlouhe minuty o Fimfaru bavit.

Mystery shopping

Pravidelne inspeckni navstevy mistnich restauraci a podniku jim podobnych zajistuje Radek. Neunavne se kazdy tyden snazi vytahnout alespon na chvili nektere z obyvatel Lajfu z jejich parenist a popohnat je vstric socializaci v nektere z mistnich hospod. A dari se mu to!

Spolecenske druzeni neprobiha pouze v kavarnach..

Pareniste

Soucasti Lajfu prave i tento typ skleniku. At uz soukrome ci skupinove, nekolik jich tu zkratka mame. Pomoci nakousnutych jablek, sicilskych obyvatel a otevrenych manezi si obcas krati cas temer kazdy z obyvatel Lajfu. Pridejte se take.

Vareniste

Vari vsichni, vytecne! Vecere, vajicka, vokurky...

Popularni mechanika pro Lajfaky

Tuto cast obveseleni a pouceni prinasi nam vsem Libor spolu s Obim. Zrovna dnes nam Obi predvedl, kterak zapnuty telefon zabaleny v alobalu nelz e prozvonit.

Tak co? Prijdete se za nami nekdy podivat. Budeme se na vas tesit. ;-)

Zobrazeno 1423×

Komentáře

Vendula Krůlová

Hezky Ondra:) Jen nevím, jestli se to s tím mojím html neveze tak trochu z kopce ... :)

herby

výbornej článek, Ondro! :)

Radio

Zase někdy přijdu! Pěkně si nám to tu popsal. A fotky, jééé!

Terka8

Máte to tam moc hezký! :)

ObiSkyWalker

*THUMBS UP* Zkratka life v kostce :-)

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka