Z života signály.cz life

Jak to všechno začalo...

4. 10. 2008 16:12
Rubrika: Doupě | Štítky: z jedné vlny

Za sedmero horami a sedmero řekami žil informatik, kterému se říkalo HejTi. A protože byl HejTi velice moudrý a plný nápadů, tak jednoho dne přišel na to, že by mohlo vzniknout něco jako signály.cz life…

 

O co že jde? Signály.cz life je banda lidiček, kteří společně obývají 2 sousední domky v Brně Komíně a snaží se nějakým způsobem zapojit do vývoje príma stránek signály.cz.

 

Možná by se hodilo, abychom se představili. Aspoň signálovýma přezdívkama ;)  Tákže… o HejTim jsem se už zmínila… Dál v doupěti programátorů sídlí ObiSkyWalker, ondrejvalka, radek a tomaskut. No a v sousedním domečku bydlí katerzina, majkiii, Terezska a moje maličkost - zdenii.

 

Tady to naše společné působení jsme zahájili v neděli, 14. září, mší svatou v Žabovřeskách. A abychom se navzájem aspoň trošku poznali a taky abychom poznali majitele domů, ve kterých bydlíme, tak jsme si udělali po mši ještě palačinkovou párty, která byla náležitě akční. (Propadla se pod námi postel…:)

 

Jinak, protože se přes den většinou míjíme (ano, může za to škola), jsme se dohodli, že spolu budem trávit aspoň večery. Takže se každý večer scházíme, společně se modlíme, klábosíme, popíjíme čaj a tak.  Mimochodem,  v poslední době se nám tyto večerní dýchánky nějak podezřele prodlužují.. :)

 

No a aby toho všeho nebylo málo, tak ještě plánujeme společný víkend, který by snad měl proběhnout 24.-26. října v Rudě nad Moravou. Tak na nás třeba myslete, ať to vyjde… ;)

 

 

Zobrazeno 2254×

Komentáře

HejTi

Já jsem moc zvědavej na ten víkend.

Tak si říkám, že by sem mohl Ondra přidat nějaký fotky.

katerzina

Zdenii, moc hezký! Já se směju ještě teď, když si vzpomenu, jak jsem vztávala z tý postele a najednou... :D

katerzina

heh, vstávala samozřejmě!

ObiSkyWalker

Dobrý článek, už se těším na to, jak to všechno bude pokračovat :-)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka